de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

de wet Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling @ernajanssen De systemische aanpak

Met elkaar om tafel, plaats maken voor diverse disciplines, elke casus huiselijk geweld en Kindermishandeling écht centraal zetten. Dat zijn volgens mij de voorwaarden om met behulp van de Meldcode zorgen te delen, te bespreken en gezamenlijk aan te pakken.  Zodat in de nabije toekomst minder kinderen slachtoffer zijn. Zodat minder ouders slachtoffer zijn. Zodat minder instellingen teveel werk hebben aan casuïstiek kindermishandeling en huiselijk geweld en zo teveel moeten doen in te weinig tijd.

Met alle professionals om tafel om de Meldcode in te oefenen. Om nog beter te leren signaleren. Om die signalen om te zetten in een actief en open gesprek. Om door middel van transparant overleg en samenwerking het kind centraal te zetten en níet de verschillende organisaties. Om zakelijk/ethische dilemma’s voor te zijn.

Voel jij voor mijn integrale aanpak, nodig dan je netwerkpartners uit en we gaan om tafel. Aan de hand van de 5 stappen van de meldcode bespreken we casuïstiek. Leren we dezelfde taal spreken. Houden we de zakelijke lijntjes kort.
De training wet Meldcode en signalen ouderverstoting is een verdiepingstraining. Deze wordt uitgevoerd door een trainer van deFamilieAcademie. www.defamilieacademie.nl over Ouderverstoting
5% van de opbrengst gaat naar Cordaid Kinderstem. http://www.cordaidkinderstem.nl/

 

Neem contact op voor deze training op maat met Erna Janssen, licentiehouder training wet Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling@2011
trainings-en adviesbureau er-na
info@er-na.eu
0617445612
cropped-logobenedendijk.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s