deFamilieAcademie

Blogs over ouderverstoting en kindermishandeling

Frans in Rtl Late Night over de bewezen valse aangifte die maakte dat hij zijn kinderen niet meer ziet #ouderverstoting.

Een reactie plaatsen

“Vijf procent van de aangiftes van verkrachting is vals, blijkt uit promotieonderzoek van rechtspsycholoog André de Zutter.
Ook Frans werd valselijk beschuldigd van seksueel misbruik. Zijn ex deed in 2006 aangifte, ongeveer een halfjaar nadat hun relatie was geëindigd.
Op 17 september deed Frans zijn verhaal bij RTL Late Night.”

Klik op onderstaande link om de uitzending terug te zien.
https://www.herhalingen.nl/uitzending-gemist/448017/rtl_late_night_met_twan_huys.html#

Testimonial Frans en Monique
www.gevolgenvanvalseaangifte.nl

Via sociale media kwamen mijn man en ik een paar jaar geleden in contact met Erna Janssen. Mijn man heeft als gevolg van (bewezen) valse aangiften door zijn ex-partner en ouderverstoting al jaren geen contact meer met zijn kinderen.
Geen van de vele officiële instanties waar hij in die jaren mee te maken kreeg – met de bedoeling het contact te herstellen – stond open voor zijn verhaal. Laat staan voor het feit dat er ouderverstoting speelde. Integendeel, het werd tegen hem gebruikt.
Naar een ervaren professional en expert op het gebied van kindermishandeling en ouderverstoting (en inmiddels goed bekend met zijn zaak) zou mogelijk wel worden geluisterd.
Op ons verzoek heeft Erna in een brief, in dit geval aan het Openbaar Ministerie, beschreven wat ouderverstoting is en beargumenteerd waarom dit onomstotelijk speelt in de zaak van mijn man. Daarnaast heeft zij geadviseerd wat in deze specifieke zaak de stappen zouden kunnen zijn op weg naar contactherstel en welke rol daarbij voor het OM zou zijn weggelegd.
Wij waren bijzonder tevreden over de wijze waarop Erna dit heeft aangepakt.
Erna is ‘gepokt en gemazeld’ op haar vakgebied, dat blijkt uit alles.
Een absolute expert met ongelooflijk veel ervaring die zowel ouders en kinderen als professionals, hulpverleners en instanties veel te bieden heeft.
Frans en Monique

Meld je aan voor de training “ouderverstoting voor professionals” SKjeugd 37 p.e.
Download hier de
folder training deFamilieAcademie 2 november 2018
e. info@defamilieacademie.nl

Advertenties

Auteur: deFamilieAcademie; Erna Janssen

Als ontwikkeldeskundige, systemisch maatschappelijk werker en trainer ben ik altijd weer geboeid door mensen in hun levens. Binnen deFamilieAcademie deel ik mijn ervaring met ouders en professionals die te maken hebben met ouderverstotingsproblematiek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s